2014. aug 16.

Megpróbálják a figyelmedet levenni a célodról

írta: Sziklaszilárd
Megpróbálják a figyelmedet levenni a célodról

elveszik a célod3.jpgÚgy tűnik reális problémát találtam. Sokan megkerestetek és sokan elkezdték egyből alkalmazni a technológiát kisebb nagyobb sikerrel. 

Van egy fontos dolog amit nem emeltem ki olyan szinten, hogy tényleg duplikálható, érthető legyen. Ez pedig az, hogy NEM AZ A CÉL, hogy VALAKIT LEJÁRASSUNK, hanem az a cél hogy visszafizesse a tartozását, vagy rendeződjön a vita úgy, hogy MINDKÉT FÉL jól érzi magát a dologgal kapcsolatban.

Nyilván vannak antiszociális emberek, valaki kevésbé az, valaki jobban az. Na most ezek az emberek nagyon érzékenyek, minél jobban antiszociális valaki annál jobban érzékeny. Azt mondod neki, hogy fizesse vissza a pénzed különben szólsz a szomszédnak és ő fogja magát és feljelent a rendőrségen, mert megsértetted a személyiségi jogait. Ez a véglet, de azért ez minimális százalék, és ha valamennyire ismered az embert akinek kölcsön adtál, akkor fel tudod mérni, hogy mit lehet vele tenni. Ha nem, akkor valahogy vedd rá, hogy töltse ki ezt a tesztet és akkor nyitott könyv lesz előtted!

Minél tisztább vagy - van egy régi írásom, ahol az egyensúlyról beszélek -, tehát minél kevesebb hasonló tetted van, mint amit épp tesznek veled, annál jobban tudod megfigyelni, konfrontálni és ezáltal kontrollálni őt. A cél, hogy ŐT konfrontáld, szóval hogy képes legyél szembenézni vele, képes legyél érzelmeket figyelmen kívül hagyva analitikusan kommunikálni hozzá. 

Mint tudod vannak köztünk vámpírok, akik nem a véredet, hanem az életerődet szívják. Nyilván ha pénzt adtál kölcsön és nem kaptad még vissza, elkerülhetetlen, hogy kisebb-nagyobb mértékben egy ilyen személyiséggel van dolgod. De emiatt nem kell őt utálni, vagy neheztelni rá, mivel ez csak egy személyiség, amelyet most használ, neked csak ki kell billentened őt ebből az állapotából. És ezt a lépések fegyelmezett végrehajtása segítségével tudod megtenni.

Alapvetően ugye ő is jó, csak most elég mélyen van, hogy ezt meg tudd látni benne! Tehát ha nagyon érzékeny a barátunk és feljelent, akkor ez csak azt mutatja, hogy még nem sikerült kibillenteni a vámpír személyiségéből, de már hajlandó az ő tónusához illően kommunikálni. De dolgoznunk kell tovább az ügyön, mert egyébként tovább fog élősködni és az egyikünknek sem jó. Neki a legkevésbé.

Egyébként emiatt sokan vissza is riadnak attól, hogy használják a lépéseket, mert mi van akkor ha feljelent a rendőrségen, vagy Tényfeltáró Bizottságot hívnak rá, vagy jelent a Nemzetközi Aty... Nagyon érdekes, mert ilyenkor pontosan ők csinálják azt, amit neked kellene. Szóval levették a célodról a figyelmedet, és az ő célukat tették a tied helyére: ne akard visszakapni a pénzedet. És a figyelmed arra kerül, hogy nehogy megsértsd mer akkor még neked lesz bajod. De mi bajod lehet? Ha nincs takargatnivalód akkor nincs mitől félned, és szociális bírót fogsz ki, aki átlátja a szitut. Ha meg van takargatnivalód előbb utóbb úgyis szembe kell nézni vele, és ezek után az ember sokkal szabadabbnak érzi magát!

cica010_std.jpgDe a lényeg az, hogy nincs garancia arra, hogy nem fog Téged megtámadni, ha elkezded a lépéseket, és lehet hogy a bíróságon vagy a Tényfeltáró Bizottság előtt kell elérned, hogy a figyelmük azon legyen, hogy a "barát" visszaadja a pénzt amivel tartozik, és valójában ez a téma, ezt kell kezelni, és nagyon sajnálod ha megsértetted, ő is megsérthet Téged amennyiszer akar, írhat rólad újságcikkeket, hogy milyen gonosz vagy, de azt szeretnéd kérni, hogy egyszerűen fizessen ki.

PL1. Írok egy példát, volt egy barátom, aki belevitt egy olyan ciklusba, amiből 50 ezer Ft-nyi károm keletkezett volna, ha nem hajtom be rajta. És mondtam neki, hogy ezt rendeznie kell, és már eltelt 1 év, és nyilván mivel ő egy jó barát ezért nem zargattam ezzel, de most már szükségem van a pénzre és a szerdai nap a határideje, hogy megcsinálja. Azt mondja, hogy ő ezt most nem tudja, mert... Mondom ezt értem, de amennyiben szerdán nem adja meg a tartozást, akkor a közös barátaink segítségét fogom megkérni, hogy hassanak rád. Erre nagyon ellenséges lett, és azt mondta, hogy ezt nem tehetem meg. És jelenteni fog a Nemzetközi A.... és ... és... Ugyan mondom, nem az a cél, hogy lejárassalak Téged, hisz jó barátom vagy, de szükségem van a pénzemre, és Te egy képes lény vagy, meg tudod csinálni, van még 2 napod! Gyerünk! És egyszer csak átbillent és szerdán ott volt a számlámon a pénz! És azóta még jobb barátok vagyunk!

PL2. 20 ezer km-es távolságról hajtottam be kintlevőséget. Nem volt hajlandó kommunikálni, és elterelte a felelősséget, hogy nem ő a hunyó a buliba és majd lesz bírósági ügy és majd akkor lesz kártalanítás meg bla, bla... Csináltam egy blogot, rajta volt a családja képe és leírtam benne az igazságot. Erre már a felesége is kommunikálni akart velem, és hogy ez személyiségi jogok, meg ezzel nagyon elcsesztem a férjénél, mer... És akkor neki is elmondtam, hogy ugyan: nem az a cél ..., hanem... 

Érted már? És én voltam az első akit kifizettek, pedig elég sok embernek tartozott. És velük is jó barátság van azóta. Megkerestek azzal is, hogy segítsek nekik kintlevőséget behajtani, ha már rajtuk ilyen frankón behajtottam!

És azt figyeltem meg, hogy képes vagyok másnak is segíteni, de neki KELL AKARNIA, hogy visszakapja a pénzét. Ha az első pofon után megállsz "ők" nyertek és elérték, hogy a figyelmed lekerüljön a célról!

Szóval gyerünk fiúk, HALLANI AKAROM a sikereiteket!

egy-gyönyörű-kék-tigris.jpgreportok@gmail.com (mail)

f.szilard1 (skype)

+36-30-388-6660 (HUN)

+44-741-595-2671 (ENG)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá